TA EN PAUS FRÅN VARDAGEN 

Disconnect to Reconnect - Nourish retreat Umbrien september 2023

En plats för möten, utveckling, samtal, rörelse, vila, reflektion, återhämtning och tystnad.

Ibland behöver man resa bort för att hitta hem.

Följ med till magiska Umbrien och ge dig själv ett par dagar av återhämtning. Ett tillfälle att koppla ur och koppla av, släppa taget om krav och måsten samt få en paus från det digitala. Denna retreat sker delvis i tystnad, vilket innebär att vi stänger av mobilen och datorn för att hitta tillbaka och komma i kontakt med vårt innersta. 

Vi bor på Eremito Hotel i natursköna Umbrien med god mat, naturupplevelser, goda samtal, glädje, tystnad, återhämtning och möjlighet att uppleva känslan av att inte vara uppkopplad. Eremito är en lyxigare ermitage som ligger mitt ibland djupa berg, vattenfall och underbar skog. En perfekt plats för att tillbringa ett par avkopplande och stärkande dagar. Varför inte passa på att boka in några extra dagar i Rom? 

Vi är både inomhus och utomhus i den vackra naturen. Vi äter, rör oss, mediterar och har roligt tillsammans. Den som vill kan njuta av spa och bastu. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta på i programmet och varje dag finns tid för egen reflektion.

Varför Digital Detox?

Vi är ständigt uppkopplade med våra mobiler och datorer. Allt slösurfande gör det också svårt att vara riktigt närvarande i det verkliga livet och det som händer här och nu. Jag vill bjuda in dig till stillhet så att du kan stanna upp tillräckligt länge för att höra de svar som finns i ditt hjärta.

Jag har hyrt hela Eremito och vi blir 22 personer vid full grupp.  Det finns plats i både enkelrum eller dubbelrum. Hör av dig nedan om du vill har mer information om resan! 

TIDIGARE WELLNESSRESOR

Disconnect to Reconnect - Nourish retreat Eremito Umbrien Italien maj 2022


Villa La Madonna Piemonte Italien april 2018