WORKSHOPS & KURSER

FYLL PÅ MED ENERGI I VARDAGEN 

WRITE YOUR SELF - 8 veckors digital kurs i läkande skrivande

Har du en berättelse inom dig som du vill utforska och berätta? Kanske har du upplevt trauma eller andra svåra upplevelser? Kanske tror du att du inte kan skriva? 

Oavsett anledning så är du varmt välkommen på denna e-kurs i läkande skrivande. Metoden är utvecklad för skrivande efter trauma, men kan även användas i andra sammanhang som ett verktyg för att stärka dig själv och ta kontroll över din väg framåt i livet.

Under 8 veckor kommer du varje vecka få ett mail med en ny lektion & kursmaterial. Som kursledare hjälper jag dig att sätta ord på stress och trauma. Ordet trauma kommer från grekiskan och betyder sår.

Trauma bryter sönder - oss som individer, våra relationer, våra samhällen. Det förändrar livet för den som drabbas. Efteråt behöver livet byggas upp på nytt och jaget återskapas. Genom skrivande kan detta återskapande börja.

Trauma tystar. Skam och rädsla lägger sig som lock över våra erfarenheter och berättelser och gör att vi känner oss maktlösa.

Men vi är inte maktlösa. Med rätt stöd och vägledning kan vi skriva oss tillbaka till vår kraft. Vi kan hitta tillbaka till våra röster och skriva våra berättelser på sätt som inte bara stärker oss själva utan också andra. Genom skrivandet får du en möjlighet till reflektion, men också ett verktyg att förändra dina tankar och känslor.

Våra berättelser är viktiga. Och när vi äger våra berättelser kan vi också skriva våra egna slut.

Du kan starta kursen när du vill och ta den tid du behöver.

Upptäck din kreativa gnista - skapa unika handgjorda kort

Välkommen till en värld av möjligheter där din kreativitet kan blomstra! Om du någonsin har trott att du saknar talang för färger och former, låt mig bevisa att du har en inre konstnär som bara väntar på att få uttrycka sig.

Längtar du efter en avkopplande och mysig stund för dig själv? Eller vill du uppleva något roligt tillsammans med dina vänner? Då är det dags att delta i min inspirerande workshop och upptäcka friheten i skapandet.

Jag kommer att guida dig genom alla steg, från skapandets grundläggande tekniker till mer avancerade tekniker. Tillsammans kommer vi att utforska en värld av färger, texturer och dekorativa detaljer som kommer att ge dina kort en personlig touch.

Du behöver inte ha några förkunskaper för att vara med. Workshopen är öppen för alla, oavsett erfarenhetsnivå. Det viktigaste är din vilja att utforska och låta din fantasi flöda.

Datum: 10 september kl 13-16

Kostnad: 400 kr ( allt material och fika ingår)

Vill du veta mer? Skicka ett mail för att få ytterligare information och anmäla dig. Låt oss tillsammans skapa vackra konstverk och upptäcka glädjen i att uttrycka oss genom handgjorda kort.