WORKSHOPS & KURSER

FYLL PÅ MED ENERGI I VARDAGEN 

WRITE YOUR SELF - 8 veckors e-kurs i läkande skrivande

Har du en berättelse inom dig som du vill utforska och berätta? Kanske har du upplevt trauma eller andra svåra upplevelser? Kanske tror du att du inte kan skriva? 

Oavsett anledning så är du varmt välkommen på denna e-kurs i läkande skrivande. Metoden är utvecklad för skrivande efter trauma, men kan även användas i andra sammanhang som ett verktyg för att stärka dig själv och ta kontroll över din väg framåt i livet.

Under 8 veckor kommer du varje vecka få ett mail med en ny lektion & kursmaterial. Som kursledare hjälper jag dig att sätta ord på stress och trauma. Ordet trauma kommer från grekiskan och betyder sår.

Trauma bryter sönder - oss som individer, våra relationer, våra samhällen. Det förändrar livet för den som drabbas. Efteråt behöver livet byggas upp på nytt och jaget återskapas. Genom skrivande kan detta återskapande börja.

Trauma tystar. Skam och rädsla lägger sig som lock över våra erfarenheter och berättelser och gör att vi känner oss maktlösa.

Men vi är inte maktlösa. Med rätt stöd och vägledning kan vi skriva oss tillbaka till vår kraft. Vi kan hitta tillbaka till våra röster och skriva våra berättelser på sätt som inte bara stärker oss själva utan också andra. Genom skrivandet får du en möjlighet till reflektion, men också ett verktyg att förändra dina tankar och känslor.

Våra berättelser är viktiga. Och när vi äger våra berättelser kan vi också skriva våra egna slut.

Du kan starta kursen när du vill och ta den tid du behöver.

För mer information kontakta mig!

Mer information om fler workshops, kurser och föreläsningar kommer inom kort.