NÖJDA KUNDER

"Jag känner stor glädje och tacksamhet för den hjälp jag fått av Jessica och ayurvedan! 

Jessicas ayurvediska konsultation hjälpte mig att bli mer medveten om min kropps signaler och hur jag bäst kan förhålla mig till dem. 

Jag upplever mig mer balanserad redan efter en månad efter konsultationen, vilket är tack vare Jessicas vägledning och råd. 

Jag kan varmt rekommendera Jessica till alla som är ute efter genuin och professionell ayurvedisk vägledning"

Therés Sernestrand


"I många år har jag funderat på coachingsamtal och hälsorådgivning. Men det var först efter att jag fått ett cancerbesked som jag tog mig tid till att investera i mig själv. 

Jag deltog i en 8-veckors livskurs med Jessica som handledare vilket bidrog till att jag undvek att hamna i en depression och hjälpte mig att se livet ur ett annat perspektiv. 

Jessica har en unik förmåga att lyssna in under de individuella samtalen och jag fick nya insikter om mig själv som jag värdesätter högt. Jag har gått till ett flertal psykologer men samtalen med Jessica är dem som givit mig mest. 

Jag önskar att det inte skulle behövas ett sjukdomsbesked för att jag skulle ta mig tid till att investera i min själsliga hälsa. 

Så mitt bästa tips nu till alla i min omgivning är att unna sig verktyg för att förbättra sig själv fysiskt och psykiskt genom att delta i workshops, coachingsamtal, retreats m.m. och i detta avseende rekommenderar jag Jessicas kurser varmt."

Ida Wenklo


"Jessica är en underbart engagerad och empatisk coach och kursledare med stor kunskap och lyhördhet. 

Jag har haft förmånen att bla gå en stresshanteringskurs för henne där vi fick både teoretiska och praktiska verktyg att hantera den stress som vi alltför ofta står inför i vardagslivet. 

Jessicas lyhördhet, livsglädje och stora empati bidrog till att gruppen blev trygg och öppen samt att vi som individer kände oss hörda och fick hjälp där vi själva befann oss i livspusslet. 

Vi fick teoretiska verktyg i form av föreläsning och diskussion, avkoppling i form av yoga och meditation samt individuella samtal. Jessica är en oerhört varm, energifylld och öppen person som skapar en atmosfär och miljö präglad av kärlek, värme och positiv energi. "

Jeanette Trotta "Detta är en investering i dig själv. Även om jag läst en hel del psykologi och litteratur kring hälsa och stress, så är kursen något helt annat. Det finns en röd tråd och ett helhetstänk jag inte hittat någon annanstans. 

Jessica har hittat ett format på kurserna som är väldigt lätt att ta till sig. Att varva teori med praktiska övningar samt enskilda coachnings-tillfällen är perfekt. 

Att Jessica brinner för hälsa och välmående på alla områden är svårt att undgå."

Anna Svensson 

" Jag tycker kombinationen av yoga och personlig utveckling var outstanding! Man får det bästa av två världar i en riktigt bra kombination av er två. Skulle utan tvekan boka ett nytt retreat med er "

Maria Benholm

"Först av allt, ett stort tack för en jättefin helg. Ett väldigt genomtänkt arrangemang med en bra avvägning mellan gruppaktiviteter och egen tid. Gällande programmet, så var det absolut världsklass på såväl Jessicas som Sandras aktiviteter. Utvecklande, intressanta, gripande och roliga. Beträffande stället, så var det grymt läckert med den absoluta närheten till naturen. Så med andra ord, ett rakt igenom kanonretreat."

Mats R

"Jessica alltid lika inspirerande! Hennes engagemang, kunskap, positivitet och ödmjukhet gör att hon är perfekt som kursledare för en livsstilskurs!"

Ann Johansson

"Man märker att Jessica brinner för holistisk hälsa och har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Bemötandet kändes alltid personligt och ärligt! 

Tycker att upplägget var kanon, en teoretisk del och en praktisk del vilket gjorde att man fick verktyg att använda i vardagen."

Isabella F

"Jag ger kursen 10 av 10. Jag har blivit betydligt mindre stressad i vardagen, vilket var ett av mina främsta mål! Fick inspiration att fortsätta jobba med kropp och själ. Kommer Jessica ha en fortsättningskurs kommer jag absolut anmäla mig till den. Mycket värde för pengarna!"

Maria Andersson