FÖLJ DIN LÄNGTAN

MINA TJÄNSTER

HÄLSORÅDGIVNING

Jag hjälper dig att skapa hälsosamma val i livet. Det kan gälla kost, motion, sömn eller andra hälsoproblem. Vill du få mer energi, en mage som fungerar, ha en vikt du är nöjd med, vara pigg och orka mer? 

Jag är certifierad "Stark genom klimakteriet coach" och hjälper dig att förstå vad du kan göra för att må bättre psykiskt och fysiskt.

Du är unik och vi ser till hela din livssituation för du ska kunna vara ditt bästa jag.


AYURVEDA

Skräddarsy ditt personliga hälsoprogram. Utifrån ett samtal samt pulsläsning mm fastställer jag vilken personlighetstyp (Vata, Pitta, Kapha) du är samt om det finns några obalanser som påverkar din hälsa. 

Råden du får är enkla men effektiva och kan omfatta kost, dagliga rutiner och livsstil.

STRESSHANTERING

Behöver du hjälp att få ihop livspusslet? Är du i en fas i livet där du önskar dig en livsstilsförändring? Kanske upplever du höga stressnivåer i ditt liv eller är i en utmattning? 

Stresshantering handlar om att lära sig känna av och minska stressen i vardagen. Jag hjälper dig att hitta de lösningar som krävs för att stressen inte ska ta överhand i vardagen.

Vi kan jobba enskilt med coaching eller i gemenskap med andra. Jag anordnar regelbundet workshops, kvinnocirklar, kurser och event. 

KURSER & WORKSHOPS

Fyll på med ny energi! Jag anordnar workshops, kurser, kvinnocirklar och föreläsningar inom personlig utveckling och hälsa.