TA EN PAUS FRÅN VARDAGEN 

Retreat Kärlingesund Bohuslän 2024

Disconnect to Reconnect - Nourish retreat 14-16 juni 2024

En plats för personlig utveckling, samtal, rörelse, vila, reflektion, återhämtning och tystnad.

Följ med till vackra Bohuslän och ge dig själv ett par dagar av personlig utveckling och återhämtning. Ett tillfälle för dig att koppla ur och koppla av, släppa taget om krav och måsten och lyssna in dina behov. 

Vårt vackra retreatcenter, Kärlingesund, ligger längst bort på Bokenäset, norr om Orust och mitt i hjärtat av Bohuslän. Här kan du beundra de röda klipporna vid havet och den fantastiska skärgården. Det är verkligen en av de mest natursköna platserna längs Bohusläns kust. Vi har valt denna plats för att den erbjuder en unik upplevelse av skönhet, tystnad, förbindelse med naturen och en andlig atmosfär.

Här får du njuta av yoga, meditation, naturupplevelser, näringsrik mat, inspirerande samtal, glädje, tystnad, återhämtning och möjlighet till personlig utveckling. En perfekt plats för att tillbringa ett par avkopplande och stärkande dagar.

Vi spenderar både tid inomhus och utomhus, omgiven av den underbara naturen. Du får själv välja vilka aktiviteter du vill delta i från programmet, och varje dag finns det tid för reflektion, njutning av omgivningen, utflykter eller kanske ett dopp i havet. Från Kärlingesund kan du beundra öarna Flatö och Skaftö, och mitt emellan dessa ligger den lilla ön Bassholmen med sitt rika fågelliv och betande djur. Du kan också upptäcka de närliggande områdena med kajak eller stand up paddle board.

Vårt boende

När det gäller boendet erbjuder vi mysiga dubbelrum på Kärlingesund, varje rum har två bekväma enkelsängar. Det finns även sex gemensamma toaletter och duschar. Du kan ta med dina egna lakan och handdukar, eller så kan du hyra dem för en liten kostnad på 200 kr. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats att låna för din yogapraktik.

Vad längtar du efter? 

Vi är ständigt uppkopplade med våra mobiler och datorer, vilket gör det svårt att vara fullt närvarande i det verkliga livet och det som händer här och nu. Vi vill bjuda in dig till en värld av stillhet tillsammans med  erfarna retreatledare, så att du kan stanna upp tillräckligt länge för att lyssna till svaren som redan finns i ditt hjärta.

För vem?

Vi välkomnar alla på denna retreat oavsett om du är ny inom yoga och personlig utveckling, eller om det varit en del av ditt liv en längre tid. Vi har båda goda erfarenheter av att undervisa, där både du som nybörjare eller mer erfaren känner dig nöjd och sedd. Vi möter dig där du är, i den form du är. 

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt retreatcenter i Bohuslän, där vi tillsammans kommer att skapa en härlig och helande upplevelse. Ta steget och ge dig själv de dagar av välbefinnande och personlig tillväxt som du förtjänar. 

Program

Dag 1 - Fredag 14 juni

 • Incheckning från 16:00. Lär känna den vackra omgivningen på Kärlingesund
 • 17:00 Opening circle
 • 19:00 Middag

Dag 2 - Lördag 15 juni

 • 08:00 Morgonmeditation & mjuk yoga
 • 09:30 Frukost
 • 11:00 Selfcare session / personlig utveckling
 • 13:30 Lunch
 • 14:30 Egen tid - Njut av de vackra omgivningarna
 • 16:30 Yoga
 • 17:30 Egen tid / 
 • 19:00 Middag
 • 20:30 Kvällsceremoni inför sommarsolståndet

Dag 3 - Söndag 16 juni

 • 08:00 Morgonmeditation & mjuk yoga
 • 09:30 Frukost
 • 11:00 Selfcare session / personlig utveckling
 • 13:30 Lunch
 • 14:30 Closing circle / reflektion
 • Hemresa


Praktisk information / Kostnad:

 • Enkelsäng i delat dubbelrum 6.200 kr 
 • Boka innan 30 september och få 500 rabatt!


I priset ingår: 

 • 3 dagars retreat med 2 övernattningar
 • Helpension (vegetariskt) inkl kaffe, te, frukt och snacks
 • Kursprogram (morgonmeditation, yoga, reflektion, workshops inom personlig utveckling)
 • Kvällsceremoni inför sommarsolståndet 
 • All utrustning som yogamatta, kuddar, filtar mm


Kursledare : Jessica Larning och Sandra Adrian

Jessica Larning har över 30 års erfarenhet av friskvård och hälsa och har coachat hundratals individer till att må bättre. I grunden är hon utbildad beteendevetare och certifierad coach, kostrådgivare, ayurvedisk hälsorådgivare & andningsinstruktör. Till vardags arbetar hon på Hagabadet som produktutvecklare inom holistisk hälsa samt driver sitt eget företag Urban Wellness.

Sandra Adrian är internationellt certifierad yogalärare och mindfulnessinstruktör. Till vardags arbetar Sandra som projektledare för kurser och event inom hälsa och friskvård på Hagabadets anläggningar i Göteborg. Sandra driver också ett eget företag där hon undervisar yogakurser, workshops, ger privat undervisning, håller ceremonier och ger Reiki med personlig vägledning


Vad säger tidigare deltagare om våra retreats?

" Först av allt, ett stort tack (igen) för en jättefin helg ♥️ Ett väldigt genomtänkt arrangemang med en bra avvägning mellan gruppaktiviteter och egen tid. Gruppen kändes också mixad på ett fint och intressant sätt. Gällande programmet, så var det absolut världsklass på såväl Jessicas som Sandras aktiviteter. Utvecklande, intressanta, gripande och roliga. Beträffande stället, så var det grymt läckert med den absoluta närheten till naturen. Så m a o, ett rakt igenom kanonretreat."

" Saknade verkligen ingenting under den fantastiska helgen. Tycker det är fantastiskt hur ni två , Jessica och Sandra kompletterar varandra. Jag som älskar asfalt och gatlyktor stortrivdes på den magiska platsen, ett plus att den ligger Sverige då jag försöker att inte flyga i onödan. Jag är fortfarande kvar i en härlig känsla från helgen."

" Jag tycker kombinationen av yoga och personlig utveckling var outstanding! Man får det bästa av två världar i en riktigt bra kombination av er två. Skulle utan tvekan boka ett nytt retreat med er "

"Jag kan bara tacka ännu en gång för en supertrevlig resa. Tycker att ni två kompletterar varandra mycket bra, ni ger två vinklar av samma fråga och det får i alla fall mig att se saker/mig själv, från en ny vinkel. Tusen tack igen " 


Anmälan:

Anmälan sker genom att fylla i formuläret nedan. 

Vid bekräftelse betalar du in 2000 kr i en anmälningsavgift för att säkra din plats (ej återbetalningsbar) 

Slutbetalning sker 45 dagar innan retreat.

Varmt välkommen att bli omfamnad av denna unika plats tillsammans med oss! Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller om vi kan hjälpa dig på något sätt. 


Jag vill veta mer eller anmäla mig till Kärlingesund 2024

TIDIGARE RETREATS


Nourish Retreat Wildhaga Fiskabäck Österlen juni 2023


Disconnect to Reconnect - Nourish retreat Eremito Umbrien Italien maj 2022


Villa La Madonna Piemonte Italien april 2018