TA EN PAUS FRÅN VARDAGEN 

Disconnect to Reconnect - Digital Detox & Yoga retreat Umbrien 26-29 maj 2022

En plats för möten, utveckling, samtal, rörelse, vila, reflektion, återhämtning och tystnad.

Ibland behöver man resa bort för att hitta hem.

Följ med till magiska Umbrien och ge dig själv ett par dagar av återhämtning. Ett tillfälle att koppla ur och koppla av, släppa taget om krav och måsten samt få en paus från det digitala. 

Vi bor på Eremito Hotel i natursköna Umbrien med god mat, naturupplevelser, goda samtal, glädje, tystnad, återhämtning och möjlighet att uppleva känslan av att inte vara uppkopplad. 

Vi är både inomhus och utomhus i den vackra naturen. Vi äter, rör oss, mediterar och har roligt tillsammans. Den som vill kan njuta av spa och bastu. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta på i programmet och varje dag finns tid för egen reflektion.

Varför Digital Detox?

Vi är ständigt uppkopplade med våra mobiler och datorer. Allt slösurfande gör det också svårt att vara riktigt närvarande i det verkliga livet och det som händer här och nu. Jag vill bjuda in dig till stillhet så att du kan stanna upp tillräckligt länge för att höra de svar som finns i ditt hjärta.

Jag har hyrt hela Eremito och vi blir 22 personer vid full grupp. Kanske är det du som kommer med oss nästa år? Hör av dig nedan om du vill har mer information om resan!TIDIGARE WELLNESSRESOR - Villa La Madonna Piemonte Italien 2018