WORKSHOPS & EVENT

HEJ VARDAG - kvinnocirkel 

TILLSAMMANS BLIR VI STARKARE OCH MODIGARE.

Längtar du efter att prata om livet med andra kvinnor?

Välkommen till en kvinnocirkel med fokus på återhämtning, närvaro och gemenskap. Det blir ett mjukt och tillåtande sammanhang där du kan släppa all prestation och istället fylla på med själslig näring tillsammans med andra. Varje vecka har vi ett tema utifrån längtan, intuition, självkärlek, självkänsla, relationer, kreativitet, sårbarhet, mod mm.

En plats för dig, precis som du är.

Vår cirkel är som en mjuk famn att landa in i där du kan fylla på med resurser och få en paus från vardagen. Genom att släppa stress och oro öppnar vi upp för att vara mer i hjärtat istället för huvudet. Tillsammans i systerskap utforskar vi vad det innebär att vara kvinna.

Mer information kommer inom kort


SOULFUL SUNDAY - söndagsretreat en halvdag i skogen

Följ med ut i skogen för ny kraft och energi!

Minska din stress

Skogen är den perfekta platsen för att sänka din puls, blodtryck och minska dina stresshormoner. Vi låter naturen hjälpa oss att ladda batterierna för den kommande veckan.

Skogsbad & Mindfulness

Vi börjar med en rofylld skogsbadspromenad. Vi guidar dig till närvaro i naturen och nuets sinnesintryck. Ett tillfälle för dig att koppla ur och koppla av, släppa taget om krav och måsten och lyssna in dina behov.

Personlig utveckling

Vår vandring leder till en mysig plats där vi fikar. Vi avslutar dagen med en workshop där du får verktyg & nycklar för att bli bättre rustad inför vardagens alla påfrestningar.

Mer information kommer inom kort.


WRITE YOURSELF - 8 veckors kurs läkande skrivande

Har du en berättelse inom dig som du vill utforska och berätta? Kanske har du upplevt trauma eller andra svåra upplevelser? Kanske tror du att du inte kan skriva?

Oavsett anledning så är du varmt välkommen på denna e-kurs i läkande skrivande. Metoden är utvecklad för skrivande efter trauma, men kan även användas i andra sammanhang som ett verktyg för att stärka dig själv och ta kontroll över din väg framåt i livet.

Under 8 veckor kommer du varje vecka få ett mail med en ny lektion & kursmaterial. Som kursledare hjälper jag dig att sätta ord på stress och trauma. Ordet trauma kommer från grekiskan och betyder sår.

Trauma bryter sönder - oss som individer, våra relationer, våra samhällen. Det förändrar livet för den som drabbas. Efteråt behöver livet byggas upp på nytt och jaget återskapas. Genom skrivande kan detta återskapande börja.

Trauma tystar. Skam och rädsla lägger sig som lock över våra erfarenheter och berättelser och gör att vi känner oss maktlösa.

Men vi är inte maktlösa. Med rätt stöd och vägledning kan vi skriva oss tillbaka till vår kraft. Vi kan hitta tillbaka till våra röster och skriva våra berättelser på sätt som inte bara stärker oss själva utan också andra. Genom skrivandet får du en möjlighet till reflektion, men också ett verktyg att förändra dina tankar och känslor.

Våra berättelser är viktiga. Och när vi äger våra berättelser kan vi också skriva våra egna slut.

STARTAR LÖPANDE. Du kan starta kursen när du vill och ta den tid du behöver.